Energetske sanacije objektov

Energetske sanacije eno in večstanovanjskih zgradb zajemajo celovito obnovo obstoječih objektov, kar na eni strani prinaša izpolnjevanje najzahtevnejših kriterijev energetske varčnosti, na drugi strani pa hkrati ponuja še lepotno prenovitev zunanjosti, kakor tudi notranjosti vašega objekta.

Z lastnimi strokovnjaki, znanjem in izkušnjami ne bomo bežali pred reševanjem še tako zapletene problematike, ki jo želite rešiti v vašem domu. Pokličite in preizkusite torej, kakšno rešitev imamo za vas. Za energetsko prenovo strehe, fasade ali notranjosti vašega objekta pa vam poleg ugodne ponudbe, pomagamo še k sofinanciranju investicije iz razpoložljivih subvencij in/ali poiščemo druge razpoložljive finančne vire.

Tehnologija: Projektov energetskih sanacij se ne glede na velikost, venomer lotimo analitično in strokovno ter pripravimo ustrezne tehnološke smernice z izbiro optimalno najprimernejših materialov in tehnoloških postopkov izvedbe. Za večje in zahtevnejše (večstanovanjske) zgradbe z izbranim tehnologom izdelamo kompleksne tehnološke smernice v obliki tehnološkega elaborata.

Pred in po izvedbi sanacije, obdelane objekte pregledamo in stanje preverimo še s termo kamero. Tako se naši kupci lahko brezkompromisno prepričajo o kakovosti izvedenih del.

 Primer tehnologije izvedbe energetske sanacije fasade

                                                                      Posnetek fasade s termo kamero

Na vsa dela nudimo 100% garancijo!